mateus@mateus.hr | Tel:+385 1 6311 140

 

Usluge

Mateus knjigovodstvene usluge

Pored uobičajenog revizorsko-računovodstvenog posla, već nekoliko godina pružamo i uslugu obračuna plaće za kompanije koje imaju svoja računovodstva i provode odgovarajuća knjiženja.

Porezni obveznici koji obavljaju povremeni međunarodni cestovni prijevoz putnika na području Republike Hrvatske obvezni su registrirati se za potrebe PDV-a u RH

Kako što povoljnije primjeniti sve odredbe iz “šume” zakonskih propisa? To je pitanje koje se nameće svakom poreznom obvezniku pa tako vjerujemo i Vama. A zakona koji reguliraju to područje nije malo.

Vještačenje je skup stručnih poslova koje obavlja stručnjak – vještak. Ono se provodi radi utvrđivanja ili dodatnog pojašnjenja određene činjenice, a u skladu sa zadatkom vještačenja.

Obveznik ste revizije po Zakonu, ili jednostavno želite analizu uspješnosti poslovanja Kompanije?

Računovodstvo je umjetnost interpretacije, mjerenja i povezivanja rezultata ekonomskih aktivnosti i oduvijek je smatrano jezikom poslovanja.

Poslovanje neprofitne organizacije temelji se na načelu dobrog financijskog upravljanja i kontrola te načelu javnosti i transparentnosti.

OnLine računovodstvo pruža prednost pri poslovanju. Omogućen Vam je rad i uvid u poslovne knjge i financijsko stanje bilo kada unutar 24 sata / 7 dana u tjednu / 365 (366) dana u godini.

Imate li osjećaj kako Vas je posao prerastao? Nemate kontrolu nad dokumentima i radnim procesima? Niste sigurni u realnost i objektivnost financijskih izvještaja?