webmateus@mateus.hr | Tel:+385 1 6311 140
Mateus knjigovodstvene usluge

Računovodstvo On-line (u oblaku)

OnLine računovodstvo pruža prednost pri poslovanju. Omogućen Vam je rad i uvid u poslovne knjge i financijsko stanje bilo kada unutar 24 sata / 7 dana u tjednu / 365 (366) dana u godini.

Računovodstvene usluge

Računovodstvo je umjetnost interpretacije, mjerenja i povezivanja rezultata ekonomskih aktivnosti i oduvijek je smatrano jezikom poslovanja.

Usluge računovodstva neprofitnih organizacija i proračunskog računovodstva

Poslovanje neprofitne organizacije temelji se na načelu dobrog financijskog upravljanja i kontrola te načelu javnosti i transparentnosti.

Obračun plaća i drugog dohotka

Pored uobičajenog revizorsko-računovodstvenog posla, već nekoliko godina pružamo i uslugu obračuna plaće za kompanije koje imaju svoja računovodstva i provode odgovarajuća knjiženja.

Revizija

Obveznik ste revizije po Zakonu, ili jednostavno želite analizu uspješnosti poslovanja Kompanije?

Porezno zastupanje

Porezni obveznici koji obavljaju povremeni međunarodni cestovni prijevoz putnika na području Republike Hrvatske obvezni su registrirati se za potrebe PDV-a u RH

Porezno savjetovanje

Kako što povoljnije primjeniti sve odredbe iz “šume” zakonskih propisa? To je pitanje koje se nameće svakom poreznom obvezniku pa tako vjerujemo i Vama. A zakona koji reguliraju to područje nije malo.

Sudska vještačenja

Vještačenje je skup stručnih poslova koje obavlja stručnjak – vještak. Ono se provodi radi utvrđivanja ili dodatnog pojašnjenja određene činjenice, a u skladu sa zadatkom vještačenja.

Poslovno savjetovanje

Imate li osjećaj kako Vas je posao prerastao? Nemate kontrolu nad dokumentima i radnim procesima? Niste sigurni u realnost i objektivnost financijskih izvještaja?
Adresa: Avenija Marina Držića 4, Zagreb
Tel: +385 1 6311 140
Fax: +385 1 6311 144
Radno vrijeme
Pon-Pet: 08:00 - 16:00 sati
Subota i nedjelja: zatvoreno
Pratite nas
Sva prava pridržana. | Powered by Video Marketing Hrvatska
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram